گامي جديد در بازار تلفنهاي هوشمند
در شرايطي كه شركتهاي سوني و اريكسون در حدود يك دهه به صورت مشترك در قالب مجموعه «سوني اريكسون» تلفن همراه توليد ميكردند، در آبان ماه گذشته سوني سهم شراكت ۵۰ درصديTelefonaktiebolaget LM Ericsson’s در شركت موبايل سوني اريكسون را خريداري كرد. البته با وجودي كه گفته ميشد اين معامله و قرارداد ماه بهمن نهايي شود، اما در نهايت اسفند شاهد نهاييشدن اين قرارداد و بلعيده شدن اريكسون توسط سوني بوديم. به اين ترتيب رسما اعلام شد كه سوني اريكسون را بايد ديگر با نام ارتباطات سوني بشناسيم و هر تلفن همراه جديد اين شركت از اين به بعد تنها نام تجاري سوني را بر پيشاني خود خواهد داشت.به اعتقاد كارشناسان، اين حركت نشان ميدهد سوني عزم خود را جزم كرده تا يك گام جديد و مهم در بازار تلفنهاي هوشمند بردارد. از اين پس در كنار تبلتها، دستگاههاي بازي و لپتاپهاي سوني، شاهد موبايلهاي هوشمند سوني در سبد محصولات اين شركت خواهيم بود.اولين محصول شركت ارتباطات همراه سوني، تلفن هوشمند Xperia S است كه به دنبال معرفي موفق آن در نمايشگاه بينالمللي محصولات الكترونيكي مصرفي ۲۰۱۲ در لاسوگاس (CES) و كنگره جهاني موبايل ۲۰۱۲ در بارسلونا (MWC) طي مراسمي به خاورميانه هم معرفي شد.در اين مراسم، مدير خاورميانه سوني با تاكيد بر اينكه سوني در بخش محصولات مصرفي همچون تلويزيون، سرويسها و دستگاههاي سرگرمي، تلويزيون، دستگاههاي پخش موسيقي، دوربين، تبلت، دوربين، دستگاه كنسول بازي پلياستيشن، شبكه سرگرميهاي سوني همچون موسيقي و فيلم قدرت زيادي دارد و توانسته خود را در بازار جهاني تثبيت كند، اما قصد دارد در بخش گوشيهاي هوشمند هم جايگاه مناسبي را به خود اختصاص دهد، افزود: اين شركت همچنين قصد دارد با تمركز روي سيستم عامل آندرويد و با بهروزرساني سريع آن گوشيهاي هوشمند متفاوتي را توليد كند.به گفته روديگر اودنباخ، اين گوشي به عنوان نخستين دستگاهي كه از سوي ارتباطات همراه سوني معرفي ميشود در زمينه طراحي نسبت به ساير گوشيهاي اين برند از سري Xperia متفاوت است و شكل و شمايل خاصي دارد.Xperia S به صفحه نمايشي با وضوح بالاي براوياي سوني، پردازنده قدرتمند 5/1 گيگاهرتزي دو هستهاي براي عملكرد سريع و يك دوربين ۱۲ مگاپيكسلي با حسگر Exmor كه تنها در مدت 5/1 ثانيه از حالت آماده به كار براي عكسبرداري حاضر ميشود، مجهز شده است. اما يكي از بهترين قابليتهاي اين گوشي همان امكان مديريت تمامي دستگاههاي الكترونيكي با استفاده از وايفاي و فناوريNFC است؛ قابليتي كه به كمك آن علاوه بر پرداخت هزينه خريد يا خريد از فروشگاه هاي مجازي ميتوان كنترل تلويزيون و دستگاههاي پخش محيطي كه در آن قرار داريم را نيز در دست گيريم.
يك فناوري با دهها كاربرد
ممكن است تاكنون پرداخت الكترونيكي به روشهاي مختلفي را تجربه كرده باشيد. پرداخت اينترنتي با كارتهاي اعتباري، پرداخت از طريق كارتهاي هوشمند بدون تماس مانند كارتهاي مترو و همچنين پرداختها از طريق تلفن همراه به صورتهاي مختلفي همچون پيامكي، اينترنت موبايل و.... اما فناوري ارتباط ميان نزديك يا همان NFC با همه آنچه تاكنون تجربه كردهايد متفاوت است. اين فناوري در واقع يك ارتباط رمزگذاري شده بيسيم با برد كوتاه است كه در باند فركانسي MHz 56/13 توانايي تبادل اطلاعات را دارد.NFC قادر است با كارتهاي هوشمند غيرتماسي موجود و همچنين ساير دستگاههاي مجهز به اين فناوري ارتباط برقرار كرده و براحتي به تبادل اطلاعات با آنها بپردازد. از همين رو اين فناوري با زيرساختهاي موجود پرداخت غيرتماسي مورد استفاده در سامانه حملونقل عمومي و پرداختهاي خرد سازگار است.اين فناوري به طور كامل با بلوتوث و وايفاي گوشيهاي هوشمند هماهنگ است به طوري كه ارتباط بين 2 دستگاه را براحتي برقرار ميكند. البته ممكن است در نگاه اول اين ارتباط كمي ناامن به نظر برسد چون اطلاعات شما در سطح وسيعتري منتشر خواهد شد، اما از آنجا كه اين فناوري توانايي ارتباط تا فاصله 4 سانتيمتر را داراست، همين موضوع ميتواند محيط امني براي انتقال اطلاعات محرمانه بين تلفن همراه و دستگاه قرائتكننده باشد و از دسترسيهاي احتمالي به اطلاعات جلوگيري كند. به همين دليل هم براي خريد با خيال راحت كافي است تلفنتان را نزديك دستگاه قرائتكننده كنيد و مطمئن شويد پرداخت شما بدرستي انجام شده است. اين روش مزيتهايي نسبت به پرداخت از طريق پيامك دارد كه از جمله آنها ميتوان به سرعت بسيار بالا در تبادل اطلاعات و سادگي آن اشاره كرد.وجود NFC در تلفن همراه انجام بسياري از كارهاي روزمره را ميسر ميكند. به عنوان مثال ميتوانيد فقط با نزديك كردن گوشي همراه خود به پرينتر، تصاوير را منتقل و چاپ كنيد. در اين ميان ممكن است فناوري ارتباط ميدان نزديك از نظر كاربران خيلي جذاب و نوآورانهاي نباشد و فقط يك توسعه كوچك از سيستم پرداخت غيرتماسي RFID تلقي شود، اما چيزي كه مشهود است تاثير اين فناوري بر تسريع فعاليتهاي مالي كوچك و روزمره است به طوري كه انتظار ميرود در آيندهاي نهچندان دور جايگزين مناسبي براي كارتهاي غيرتماسي موجود و همچنين روشي براي انتقال اطلاعات كاربري در قالب يك برچسب شود.
جادوي لمس شناور
ارتباطات همراه سوني در راستاي پيشبرد اهداف در جهت حضور پررنگتر در دنياي تلفنهاي هوشمند، Xperia sola را نيز به عنوان جديدترين عضو اضافه شده به مجموعه تلفنهاي هوشمند Xperia مبتني بر آندرويد، اين هفته در لندن معرفي كرده است. Xperia sola كه با فناوري سوني، سرگرميهاي فوقالعاده و پيمايش خلاقانه لمس شناور (floating touchTM) تكميل شده است، همچنان اولين محصول سوني به فناوري NFC و تگهاي هوشمند Xperia SmartTag تجهيز شده است كه به مصرفكنندگان اين امكان را ميدهد تا تنظيمات تلفن هوشمند خود و برنامههاي كاربردي آن را براي تطابق با سبك زندگي خود به صورت آني تغيير دهند.فناوري لمس شناور سوني كه براي نخستين بار به صورت اختصاصي روي Xperia sola ارائه شده است، به مصرفكنندگان اجازه ميدهد تا با حركت دادن انگشت خود در فضاي بالاي صفحه نمايش به پيمايش وب بپردازند. اين ويژگي در واقع امكان حركت دادن نشانگر را بدون لمس صفحه فراهم ميآورد. به محض يافتن پيوند دلخواه ميتوان آن را انتخاب كرد و تنها با يك اشاره صفحه دلخواه بارگذاري ميشود. عملكردها و كاربردهاي لمس شناور از طريق به روزرساني نرمافزار و تعامل با با برنامهنويسان تكامل خواهد يافت.از طرف ديگر، قرار است اين تلفن هوشمند كه به فناوري NFC مجهز شده، با دو تگ هوشمند Xperia SmartTag موجود در بستهبندي به عنوان استانداردي براي سادهسازي تجربه روزمره كاربران تلفنهاي هوشمند به بازار عرضه شود. با تماس دادن يك تلفن هوشمند مبتني بر آندرويد با يك تگ هوشمند، پروفايلي از پيش تنظيم شده روي تلفن هوشمند راهاندازي ميشود. اين دو تگ هوشمند، قابليت شخصيسازي با حداكثر 10 دستور را دارند. به عنوان مثال يكي از آنها در اتاق نشيمن ميتواند وايفاي را روشن كرده و برنامه كاربردي اخبار گوگل و پيشبيني آب و هوا را راهاندازي كند. ديگري ميتواند در اتاق خواب زنگ ساعت را فعال كرده و گوشي را در حالت بيصدا قرار دهد. اين گوشي همچنين از اتصال دوگانه NFC كه به كاربران اجازه ميدهد از اتصال با ساير تلفنهاي هوشمند، برنامههاي كاربردي و خدمات مبتني بر NFC تنها با ارتباط تلفنهاي هوشمند خود با يكديگر لذت ببرند، پشتيباني ميكند.
.: Weblog Themes By Pichak :.